Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVTY.eStranky.cz

Tady je skoro vše, co o mě hledáte. Stačí pouze jen klepnout na odkaz a pak jenom stahujete...

Nebojte se napsat KOMENTÁŘE, abych věděl co mám na stránce změnit Smiley

 

Tato stránka je teprve ve vývynu, proto od ní nečekejte žádné zázraky

 Novinky:

 Tabulka Aktuality a hudba na úvodní stránce (Hudba nefunguje v Opeře)
 Rubriku Červený Trpaslík jsme doplnily o: KOSMICK0 LOĎĚ
 Rubryku Mé projekty jsme doplnily o další video
 Vytvořili jsme novou tabulku, která je pod hodinami. Najdete v nich to, co my     doporučujeme

 

 Doporučujeme:

 U nás doma
 Mé projekty
 Hospoda: Hra Oslavenec
 Červený trpaslík

 

 Hudba na této stránce:

 Elán - Elán Elán
 
 
 
 

Aktuality 

 aktualizace každý týden

 Počet domácností s internetem v EU roste, ČR však zaostává

15:59 V Evropské unii roste počet domácností, které mají přístup na internet. V prvním čtvrtletí roku bylo v 27 zemích unie k celosvětové síti připojeno 54 procent domácností, zatímco před rokem to bylo 49 procent. Česká republika však v tomto ohledu za zbytkem unie zaostává

Celý článek 

Visa spustila v Británii pilotní projekt plateb přes mobil

foto ke článku: Visa spustila v Británii pilotní projekt plateb přes mobil

30. 11. 14:44 Visa se zúčastní projektu O2 Wallet, prvního rozsáhlejšího programu, v němž bude otestováno placení mobilním telefonem pomocí technologie NFC (Near Field Communication). Mobilem bude možné platit vstupné na různé akce, jízdenky v prostředcích městské dopravy, nebo drobné nákupy – k provedení transakce stačí přiložit telefon ke čtečce.

 

Muže zabila baterie mobilu, explodovala mu v kapse

Baterie 

Exploze mobilního telefonu podle všeho zabila jihokorejského dělníka nedaleko Soulu. Muž měl mobil umístěn v náprsní kapse, uvedla ve čtvrtek světová média.

29. 11. 2007 19:21

Třiatřicetiletý dělník byl nalezen mrtev na svém pracovišti v kamenolomu nedaleko Soulu již ve středu ráno. "Baterie jeho mobilního telefonu byla zcela roztavena," uvedli zástupci jihokorejské policie agentuře AP.

"Domníváme se, že energetický článek vybuchl," dodal policista, který si nepřál být jmenován. Podle něj vadný přístroj vyrobila společnost LG Electronics. Ta je pátým největším producentem mobilů na světě.

Zpravodajcům z agentury Yonhap se podařilo vyzpovídat lékaře Kima Hoona, který zasahoval v místě neštěstí. Podle něj měl muž popálenou levou stranu hrudníku a zlomenou páteř včetně několika žeber. "Domnívám se, že tlaková vlna poškodila jeho srdce a plíce. To bylo příčinou smrti," uvedl Hoon.

Kosti si muž mohl zlomit po následném pádu.

Podle deníku CNN zástupci LG Electronics potvrdili, že měl mrtvý muž v kapse jejich telefon. Strikně však vyloučili, že by zapříčinil jeho smrt.

 

Penis zafungoval jako hromosvod

15:11 | Neděle 23. 09. 2007

Blesk se uzemnil přes penis. Ten naštěstí bude fungovat nadále. - Zdroj: Reuters

Záhřeb - Ante Djindjič (29) ze Záhřebu byl bleskem zasažen do penisu, když zastavil u silnice, aby odpověděl na volání přírody. "Nepamatuji se přesně, jak se to stalo. V jednu chvíli jsem močil a další co si pamatuji je, že jsem byl v nemocnici. Doktoři mi řekli, že mi tělem projel blesk a protože jsem měl na nohách gumové holínky, blesk se uzemnil přes penis," řekl motorkář. Jak uvádí agentura Ananova, utrpěl Djindjič jen lehké popáleniny hrudníku a paží. "Měl jsem ohromné štěstí. Doktoři mi říkají, že to nebude mít žádné trvalé následky a za nějakou dobu bude penis zase fungovat tak, jak má," dodal.

 

Vše o filmu Roming

Film o filmu: Roming zdroj: Falcon

Po úspěšných Účastnících zájezdu natočil mladý režisér Jiří Vejdělek Roming, veselou road movie o dvou Romech v roztřeseném náklaďáku. V hlavních rolích září Marián Labuda a Bolek Polívka.

21. 5. 2007 16:53

Roming se točil podle scénáře Marka Epsteina v létě a na podzim 2006. Koncem roku již probíhaly dokončovací práce.

V pondělí 21. května představili protagonisté snímku Roming novinářům.

Ve filmu se dva nerozluční kamarádi - Roman (Marián Labuda) a Stano (Bolek Polívka) - šinou náklaďáčkem po okreskách průměrnou rychlostí deset kilometrů denně. Místo hotelu spí pod hvězdnou oblohou. Místo kufrů mají jen deku a láhev dobré kořaličky.

"Doufám, že nám udělá přinejmenším stejnou radost jako Účastníci zájezdu a stejnou radost že udělá divákům - je to komedie s Bolkem Polívkou a Marianem Labudou. Doufám také, že bude vtipná, přestože mně osobně odoperovali v sedmi letech na žádost rodičů smysl pro humor - prý se to se mnou už tehdy nedalo vydržet. Teď se živím tím zbytkem mozku, který mi zůstal," říká režisér Jiří Vejdělek.

Slovo Roming je složeno z "Rom" a "ing". Postava, kterou hraje Labuda, má totiž syna, z něhož má být první inženýr na romském sídlišti. V angličtině zároveň připomíná putování.

Podle režiséra se nejedná se o sociální studii, ale především o komedii. Romové se mu do příběhu hodili, protože "dokážou zpívat a tančit" a bez nich by to prý nebylo "tak veselé a divoké".

Bolek Polívka o své postavě Stana řekl: "Stano miluje svobodu a také si vnitřní svobodu chce uchovat. Dnešní doba se byrokratizuje, jsme stále kontrolováni, omezováni v rychlosti - nejen na dálnicích, ale i v rychlosti občanské. Chce se po nás, abychom byli spořádaní, já tomu říkám, že se Evropa helvetizuje. Stano je sympatický tím, že svobodu prostě žije a to se mi krásně hraje. On navíc chápe svobodu postaru. Pro něj to znamená cestovat, kdy chci, kam chci - když se chci najíst, tak si utrhnu jablko a nezajímá mě, že je to náhodou cizí strom."

 

Info o filmu na www.roming.cz

"Bavil jsem se už při čtení scénáře, což je strašně záludné, protože, když je scénář takto krásně napsaný, tak se taky může krásně pokazit, protože každý čeká, že z takového scénáře musí vzniknout dobrý film. Mně se moc líbí, že když se to nakonec povede, všichni říkají: oni to vlastně psali pro tebe! To mám vždycky radost. Kromě krásného scénáře jste dostal i krásného partnera, Mariána Labudu. Jedním z nosných momentů filmu je vztah dvou nejen fyzicky, ale i povahově odlišných chlapíků Romana a Stana," dodává Polívka.

Mariánu Labudovi byla role Romana velmi blízká: "Sám jsem otec dvou synů. Problémy, které člověk má se syny, jsou možná někdy větší, než s dcerami. U dcery je otcovství takové přirozenější, ale když se střetnou chlapi, otec a syn, jakoby na sebe narážely ty veličiny, které ve věku, kdy syn dospívá, jsou stále silnější."

Většinu scén natáčel společně s Bolkem Polívkou. "My jsme se spolu trávili každý celý filmovací den - pokud se Bolek neurazil a neodešel z karavanu. Za ty hodiny a hodiny jsme se jeden o druhém dozvěděli tolik, co dovolím si tvrdit - o něm možná neví ani jeho žena. To čekání vás doslova nutí vracet se do minulosti, vzpomínat, hrabat se v tom, vymýšlet, fabulovat," říká. 

Nejnáročnější prý byla scéna na Slapech, kde museli do tmavé, bahnité vody. "Bylo to zrovna v době, kdy Bolek byl na mne uražený, nemluvil se mnou. Já jsem stál nad ním a jemu po kluzkém dně ujížděly nohy. A tak urážka- neurážka, když si chtěl zachránit život, musel se mne zachytit a přitulit se ke mně. A jak byl blízko, ten den mi poprvé pošeptal do ucha: Děkuji ti Mariáne, že stojíš při mně!" vzpomíná Labuda.

Tato tabulka na přání Tomáše Kopečka!!!

 Stáhout tuto MP3