Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční SMS

<*)))>< <*)))>< <*)))>< Tohle hejno chciplych kapriku posli vsem svym kamosum jako Vanocni pozdrav a do Novyho roku vstoupis zarucene bez kreditu.

Zatimco jsi klidne spal, Jezisek na okno zaklepal. Ozdobil vanocni stromecek, pod nej ti nadelil darecek. Vesele Vanoce preje…

Trpytny pozdrav sneznych vlocek, hodne darku pod stromecek, radost a klid na Vanoce, hodne stesti v novem roce preje...

Stesti a lasku, radost a nehu at tobe prinese vanocni sen. Prani me najdes na vlocce snehu, zachyt ji na ruku na Stedry den.

Prisel mi Jezisek nadelit smulu. Ze ji mel dost, dal mi ji furu. Povidam Jezisku, co takhle stesti? Listoval v seznamu, pak mi dal pesti. Tak stastné a vesele!

Preji ti 12 mesicu bez nemoci, 53 tydnu pohody a stesti, 365 dnu bez starosti, 8.760 hodin lasky, 525.600 minut jedinecnych okamziku a 31.536.000 vterin lasky!

Krasne Vanoce, bohateho dedu Mraze a Santu Klause. Je cas zabalit kapry, upect darky, zabit vanocku. Jen to v tom vanocnim shonu nepoplest!

Ahoj, tady Jezisek. Chystam se k Vam na Vanoce. Doufam, ze to nebudete prehanet s uklizenim. Narodil jsem se ve chleve a tak se chci u Vas citit jako doma.

EKOLOGICKA VYZVA! Nekupuj zivy vanocni stromecek! Dej si do pokoje policajta! Je zeleny, ma hvezdicky a visi mu koule. Kdyz sezenes dopravaka bude Ti i svitit!

Vanoce, Vanoce, dobre rybam v potoce, jeste lepsi na taliri, Jesisek uz se k Vam blizi. Darku nese plnou nusi, by pohladil Vasi dusi. Krasne Vanoce.

I kdyz snehu neni moc, je par hodin do Vanoc. Milym lidem budu prat, at Vas kazdy ma dnes rad. K tomu trpytivy pozdrav sneznych vlocek, hodne darku pod stromecek.

Vanoce jak od Lady, pod stromeckem poklady, kdyby to jen drobnost byla, aby srdce potesila. V novem roce krasne ziti, at Ti tvoje hvezda sviti.

Purpura vecerem zavoni, zvonecek tichounce zazvoni. A jeho stribrny hlas probudi vzpominky v nas. Srdcem jsme stale detmi, cekame, az se setmi. Az vanocni stromek tu bude stat a varhany Tichou noc hrat, chci Vam v tu chvili prat, at kazdy ma kazdeho rad.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář