Jdi na obsah Jdi na menu
 


COOL Tenis

Bylo to v létě 2010 o prázdninách. Vyděl jsem v noci na TV Prima COOL smyčku, kterou vyplňují noční vysílání a napadlo mě, něco takového napodobit. Jednoduchá ale přesto dobře vypadající grafika... a to byla výzva. Pustil jsem se do díla a začal jsem na této jednoduché hře dělat.

I přesto že je tak jednoduchá, zabrala mi přez tři dny (jinak asi 8 hodin) a to vč. grafiky a "přípravy". Jinak tato verze(jak zjistíte sami) nemá moc dobré ovládání. V pozdější verzi jsem to vylepšil a doplnil o originlní zvuky ale bohužel HDD, na kterém byla tato hra uložena, vypověděl služu a ještě se mi do něj nepovedlo dostat a i spolu s hrou tam byly i zdroje a podklady které jsem potřeboval k této hře. Takže dokud se nedostanu do toho HDD, doufám že postačí tato verze.

Tato hra je pro dva, nebo pro jednoho šikovnějšího hráče, protože postrádá umělou inteligenci, i tu se ale chystám v dalších verzích doplnit. Takže, ovládání jedné pálky je W (nahoru) a S (dolů) a  druhé je kur. klávesa nahoru a kur.klávesa dolů. Hra má působit spíše uklidňujícím dojmem, takže se u ní pobavte...

 

 Stáhnout hru COOL Tenis No.1 z Uloz.to

 

Jakékoliv komentáře k této hře pište prosím pod tento článek... Děkuji za stažení

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář